Hakkari'de kızını ve baldızlarını öldüren kişi tutuklandı

Hakkari'de kızını ve baldızlarını öldüren kişi tutuklandı
HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde cinnet getirerek kızını ve iki baldızını öldüren Hasan K, tutuklandı. İlçeye bağlı İnanlı köyünde...

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde cinnet getirerek kızını ve iki baldızını öldüren Hasan K, tutuklandı.

İlçeye bağlı İnanlı köyünde iki gün önce kayınpederinin evini basarak 5 yaşındaki kızını ve iki baldızını öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Hasan K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Hasan K, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Hakkari Kapalı Cezaevine gönderildi.

- Olay

Boşandığı eşi ve 2 çocuğunun bulunduğu kayınpederi Osman Durman'ın evini iki gün önce gelen Hasan K, burada cinnet getirerek tabancayla kızları Arjin (5) ve Avjin (2) ile baldızları Şükran (20), Hediye (18) ve Hatice Durmaz'ı (12) yaralamıştı. Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan kızı Arjin ile baldızları Şükran ve Hediye hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.