Halil Umut Meler, dengeyi bozdu

Halil Umut Meler, dengeyi bozdu
Halil Umut Meler'in Mame Diouf'a gösterdiği ucuz ilk sarı kart, devamında Konyaspor'un 10 kişi oynamasına neden oldu.

Arabam.com Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasından ertelenen maçta Fenerbahçe'ye konuk olduğu ve 4-0 yenildiği mücadeleyi yöneten hakem Halil Umut Meler, gösterdiği ucuz sarı ve devamında gelen kırmızı kartla yeşil-beyazlı eksik bıraktı.

Meler, ev sahibi ekibin kazandığı penaltı pozisyonunda kendisine itirazlarda bulunduğu gerekçesiyle Konyasporlu Mame Diouf'a ucuz bir şekilde sarı kart gösterdi.

23. dakikada Willian Arao ile kafa topuna yükselen Mame Diouf, rakibine yaptığı müdahale sonrası hakem Halil Umut Meler tarafından haklı olarak ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Böylece hakem Meler'in Diouf'a gösterdiği ucuz ilk sarı kart, oyunun devamında Konyaspor'a kırmızı kart olarak yansıdı ve yeşil-beyazlılar maçın büyük bölümünde sahada 10 kişi mücadele etti.

Hail Umut Meler'in özellikle karşılaşmanın ilk devresinde, Konyasporlu oyuncuları sarı kartla cezalandırdığı pozisyonların benzerlerinde, ev sahibi takım oyuncular için aynı cesareti gösterememesi dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum