Halil Umut Meler'in Emre Belözoğlu iddiası çürüdü

Halil Umut Meler'in Emre Belözoğlu iddiası çürüdü
Halil Umut Meler'in Emre Belözoğlu benden özür dilemedi iddiası ortaya çıkan video ile çürüdü.

Ankaragücü - Rizespor maçında Ankaragücü başkanı tarafından darp edilen hakem Halil Umut Meler, olayları tırmandıran ismin Emre Belözoğlu olduğunu ve kendisinden özür dilemediğini öne sürmüştü.

Ancak ortaya çıkan görüntülerde Belözoğlu'nun, Meler'in koluna girerek konuştuğu görüntüler paylaşıldı.

MKE Ankaragücü Kulübü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu bu sözlere, "Maçın ardından, olaylardan çok üzgün olduğumu Halil Umut Meler'e belirttim ve birçok kez özür diledim. Bu maç da dahil olmak üzere Halil Umut Meler'i hiçbir zaman provoke etmedim." diyerek yanıt verdi.

"BENİ HİÇ KİMSE TEK KOLUYLA TUTAMAZ"

Bir basın mensubunun "Halil Umut Meler açıklamasında 'Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut olmasaydı ne olacaktı' sözlerini kullandı. Bu konuda ne söylemek istersiniz?" sorusu üzerine Belözoğlu, şu yanıtı verdi:

"Bir şey yapmak isteyen direkt yan kulübedeki meslektaşına gitmez. Ben kendisine tebrik etmek ve geçmiş olsun demek amaçlı yanına gittim. Biz hakemle alakalı kendi içimizde bir değerlendirme yaptık. Benim orada hakeme gitme isteğimi ne meslektaşım ne de başka birisi durdurmadı. Durdurulmaya da ihtiyacım yok. Bir şey yapmak istersem beni de hiç kimse tek koluyla tutamaz. Geçmişte hata yapmış olan biri olarak samimice söylüyorum."

MKE Ankaragücü Kulübü ise olayın ardından o gece koridorlarda yaşananların görüntülerini medyaya servis etti.

Kaynak:Ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.