Halk eğitim merkezi kursiyerlerinden resim sergisi

Halk eğitim merkezi kursiyerlerinden resim sergisi
ANKARA (AA) - Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan yağlı boya resim kursuna katılanların yaptıkları resimlerden oluşan sergi açıldı.Gölbaşı...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan yağlı boya resim kursuna katılanların yaptıkları resimlerden oluşan sergi açıldı.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi yağlı boya resim kursu öğrencileri, yaptıkları tabloları TOKİ konutlarında açtıkları sergide ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Yağlı boya resim öğretmeni Güzide Uygur, tanıtım amaçlı bir sergi olduğu için tüm resimleri getiremediklerini belirterek, "Yıl sonu sergimizi mayıs ayında yapacağız. Bizden desteklerini esirgemeyen, çalışmalarımızı geniş alanlara yayan Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Hakan Uçar'a da teşekkür ediyoruz." dedi.

Kursiyerlerden Elif Büşra Tosun da kursun kendilerine büyük katkı sağladığını dile getirerek, "Kursta yeni arkadaşlıklar ediniyoruz, farklı kültürler tanıyoruz. Bu bizim için sadece resim yapmak değil, ötesinde kendimi geliştiriyorum. Resim yapmak beni dinlendiriyor." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.