Halk Tv'nin Gelecek ve Saadet'in konuşmasını kesmesi gündem oldu

Halk Tv'nin Gelecek ve Saadet'in konuşmasını kesmesi gündem oldu
Halk TV'nin Saraçhane'deki mitingte Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin konuşmalarını önemsiz görüp kesmesi gün boyu sosyal medyada en çok konuşulanların başında geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Halk Tv

Karar sonrası 6'lı masa Saraçhane'de dün miting düzenlendi. Mitinge, 6'lı masadan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'ni temsilen de Genel Başkan Yardımcısı Sabri Tekir katılım sağladı.

Halk Tv

Mitingi canlı yayınlayan Halk TV'nin Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sabri Tekir konuşurken canlı yayını kesip reklama gitmesi sosyal medyada gündem oldu.

Halk TV'nin Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin konuşmalarını gereksiz görüp kesmesi gün boyu sosyal medyada en çok konuşulan gündemlerin başında geldi.

6'lı Masa ortaklarından özellikle Saadet Partisi'nin adaylık için, İYİ Parti'nin aksine Ekrem İmamoğlu'nu değil, Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği iddiası sıkça haberlere konu olmuştu.

HALK TV, KILIÇDAROĞLU'NU BIRAKIP

DESTEĞİNİ İMAMOĞLU'NA MI KAYDIRDI?

CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV'nin Topkapı'daki 7 milyon dolara mal olduğu iddia edilen yeni binasının finansmanının kimler tarafından sağlandığı merak konusu olmuştu.

Milliyet yazarı Zafer Şahin geçtiğimiz günlerde bu konuyu gündeme getirerek, Halk TV'nin daha çok İmamoğlu'na destek verir çizgide yayın yaptığı iddialarını gündeme taşımıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.