Halk Tv'de Levent Gültekin ve Murat Sabuncu ile yollar ayrıldı

Halk Tv'de Levent Gültekin ve Murat Sabuncu ile yollar ayrıldı
Halk Tv, 2 Yorum programının yapımcıları Levent Gültekin ve Murat Sabuncu ile yollarını ayırdı.

Halk Tv, 2 Yorum programının yapımcıları Levent Gültekin ve Murat Sabuncu ile yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz günlerde Halk TV'de Murat Sabuncu ve Levent Gültekin'in birlikte yaptıkları İki Yorum adlı programda Gültekin, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını sert sözlerle hedef almıştı. Gültekin, 2017 referandumunda CHP'li üst düzey bir yetkilinin kullandığı cümleleri aktararak şöyle konuşmuştu: "O kadar şey duyuyoruz, o kadar çok şeye şahit oluyoruz, dedikodudan bahsetmiyorum, teyit edilmiş konuşmalar. Mesela 2017 referandumunda 'inşallah referandumdan evet çıkar da biz Kılıçdaroğlu'ndan kurtuluruz' diyen CHP'de çok yetkili kişi şu an Kemal Bey'in adaylığını organize ediyor. Aynı kişi şu anda Kemal Bey'in adaylığını organize eden kişi, iki ay önce bir ev sohbetinde 'Kemal Bey'i aday yapıyoruz, muhtemelen Türkiye'yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız' dediği; bunu bütün genel başkan yardımcılarına gittiği, Kemal Bey'e de gittiği ve kimsenin bir şey yapmadığı bir ortamda endişe duymaz mısınız?' "

AYRILIK AÇIKLAMASI: İYİ OLSUN DİYE YAPTIĞIMIZ ELEŞTİRİLER, YARARDAN DAHA ÇOK ZARAR GETİRİYOR

Levent Gültekin de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili arkadaşlar, hem Murat’ın bu durumu nedeniyle hem de fark ettim ki daha iyi olsun diye yaptığımız eleştiriler yarardan daha çok zarar getiriyor. Bu nedenle kendi isteğimizle İki Yorum programına son verdik. Hem halk TV’ye hem de size çok teşekkür ederim. Yazdık, konuştuk, kendi adıma söylenmesi gereken her şeyi söylediğimi düşünüyorum. Niyetimiz iyi olsa da çabamız bazen istenmeyen sonuçlar doğuruyor. Anlayışınız için tekrar teşekkür ederim. Umarım her şey ülkemiz için daha iyi olur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.