Halkbank, "Şampiyonlar Kupası"nı İstiyor

Halkbank, "Şampiyonlar Kupası"nı İstiyor
Halkbank Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Şahin:

 Halkbank Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Nuri Şahin, geçen sezona kupa ile veda ettiklerini, yeni sezona da kupa ile başlamak istediklerini kaydetti.

Kulüpten yapılan açıklamada, Halkbank ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak Spor Toto Şampiyonlar Kupası maçıyla ilgili, oyuncuların görüşlerine yer verildi.

Şahin, müsabakaya iyi hazırlandıklarını ve kupayı kazanmak istediklerini belirterek, "Sezona kupa ile veda etmiştik, kupa ile başlamak istiyoruz. Fenerbahçe çok değerli bir rakip, gücünü biliyoruz. Fakat biz de çok iyi bir takımız. Kupayı camiamıza kazandırmak istiyoruz. Dört kupalı bir takım olarak tarihe geçmek arzusundayız" ifadelerini kullandı. 

Takımın genç yeteneklerinden Faik Samed Güneş ise Şampiyonlar Kupası'nı kazanmanın, moral açısından da olumlu bir etki yapacağını vurgulayarak, hafta sonu zorlu bir lig maratonunun başlayacağını ve Fenerbahçe'yi yenerek lige moralli başlamak istediklerini kaydetti. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.