HALUK LEVENT KONYA’DA

HALUK LEVENT KONYA’DA
Selçuklu Kongre Merkezi sinemadan tiyatroya, konserlere etkinliklerine devam ediyor

Selçuklu Kongre Merkezi sinemadan tiyatroya, konserlere etkinliklerine devam ediyor. Bu hafta Görülmüştür adlı sinema filmi, Haluk Levent konseri ve Suç ve Ceza adlı tiyatro Konyalı sanatseverlerle buluşacak.

Yönetmenliğini Serhat Karaaslan’ın yaptığı,  Saadet Işıl Aksoy, Berkay Ateş’in başrollerini paylaştığı Görülmüştür; fotoğrafta gördüğü bir kadını takıntı haline getiren genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Zakir, bir cezaevinde mektup okuma komisyonunda çalışmaktadır. Hayatını mahkumlar arasına geçiren Zakir, hükümlülere gelen mektupları okumakla görevlidir. Her gelen mektup önce onun kontrolünden geçer. Mektuplarda yazılanlar cezaevi protokolüne göre bir sorun teşkil etmediği takdirde sahibine ulaşabilir. Mektupları kontrol ettiği bir gün, mektubun birinden çıkan bir fotoğraf Zakir’in dikkatini çeker. Fotoğraf, Selma adındaki genç ve güzel bir kadına aittir. Genç adam çok etkilendiği bu fotoğrafı çalmaya karar verir. Ancak bir süre sonra olay basit bir hırsızlık olarak kalmaz. Selma zamanla Zakir için bir takıntı haline gelir. Film bugün ve yarın 19.00’da SKM’de.

Haluk Levent, 1 Aralık Pazar akşamı Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum'da saat 21:00'da sevenleri ile buluşuyor.

Dostoyevski’nin Suç ve Ceza adlı klasik romanından uyarlanan tiyatro Pazartesi ve Salı 20.00’da. Uğradığı haksızlığı cinayet işleyerek ortadan kaldıracağına ve böylece adaleti sağlayacağına inanan üniversite öğrencisi Raskolnikov’un kendi vicdanıyla kalmasının etkileyici hikâyesini anlatmaktadır oyun.Yönetmenliğini Bilge Emin’in yaptığı oyunun oyuncuları ise Adil Şahin, Berfu Çiftçi, Başak Atalay, Mehmet Dönmezer, Sanem İşler Şen, Duygu Şen, Erkan Erkoç, Zeynep Çimenciler, Şenol Birinci, Beyza Şahin, Fatih Dinçer, Harun Ümit Yılmaz, Emrah Girgin, Hazal Gezer, Serkan Bilgili.

Son olarak Yasmin Levy, 5 Aralık Perşembe günü saat 20.30’da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum'da müzikseverler ile buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.