Hamas Gazze'de ateşkes teklifini kabul etti

Hamas Gazze'de ateşkes teklifini kabul etti
Hamas tarafından yapılan açıklamada, Mısır ve Katar tarafından sunulan Gazze Şeridi’ndeki ateşkes teklifinin kabul edildiği duyuruldu

Hamas ve İsrail içerisinde ateşkes müzakereleri sürerken, Hamas tarafından yapılan açıklamada Mısır ve Katar tarafından sunulan Gazze Şeridi’ndeki ateşkes teklifinin kabul edildiği açıklandı. Açıklamada, “Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, Katar Başbakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ve Mısır İstihbarat Teşkilatı Başkanı Abbas Kamel ile bir telefon görüşmesi yaptı ve Hamas’ın ateşkes anlaşmasına ilişkin teklifi onayladığını bildirdi” denildi.
Bir Hamas yetkilisi ise, ateşkes teklifinin kabul edilmesinin sonrasında "Top artık İsrail'in sahasında" ifadelerini kullandı.
Ateşkes teklifinin detayları henüz bilinmezken, İsrail basını Hamas'ın kabul ettiği şartların İsrail'in kabul ettiği şartlar olmadığını belirtti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.