Hamider’den öğrencilere bilgisayar desteği

Hamider’den öğrencilere bilgisayar desteği
Hamider öğrencilerine bilgisar hediye etti

Hamider öğrencilerine bilgisar hediye etti.  Öksüz, yetim ve desteğe ihtiyacı olan öğrencilerle ilgili önemli çalışmalar yapan Hamider, bünyesine aldığı öğrencilere bilgisayar desteği sundu.

Uzaktan eğitimin yaygınlaştığı bu dönemde eğitimden mahrum olan öğrencilere hediye ettiği bilgisayarlarla öğrencileri sevindiren Hamider tarafından verilen bu hizmet öğrenci yakınları tarafından da memnuniyetle karşılandı. Konuyla ilgili görüşlerini Hamider Başkanı Mustafa Yanartaş, “Desteğe muhtaç çocuklarımıza kendi ayakları üzerinde duracak yeterliliğe ulaşıncaya kadar destek olmak, hayata en iyi şekilde hazırlanmalarını, maddi ve manevi hamiliğini üstlendiğimiz tüm öğrencilerimizin mağduriyetten uzak bir hayatı yaşamalarını ve geleceğe nitelikli bireyler olarak hazırlanmalarını sağlamak yegane amacımızdır. Bu amacımız doğrultusunda öğrencilerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize sağladığımız bilgisayar desteğiyle eğitimlerine en iyi şekilde devam etmeleri arzusundayız. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz” dedi.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Dernek çalışmalarına maddi yönden destek olan Hamilere de teşekkür eden Başkan Mustafa Yanartaş, ‘’Desteğe muhtaç çocuklardan hepimiz sorumluyuz. Kendi çocuklarımızın her türlü eğitiminden sorumlu olduğumuz gibi desteğe muhtaç çocuklarında her türlü eğitiminden sorumluyuz. Bu çocukları himaye etmek hepimiz için dini, ahlaki, sosyal görev ve sorumluluktur. Dini mensubiyetin getirdiği bu sorumluluk, Allah’a ve onun Rasulüne inandım diyen herkesi kapsar. Bu yönün bilincinde olan kardeşlerimiz bizlere maddi, manevi destek olarak bu yavrularımızın yanında olduklarını gösterip asil bir davranış ortaya koymaktadırlar. Kendilerine teşekkür ediyor, yaptığımız bu hizmetlerin hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ederiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.