Hamza Dağ ile CHP'li gençler arasında gülümseten diyalog

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı İzmir BB Adayı Hamza Dağ ile CHP'li gençler arasında gülümseten diyalog yaşandı.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını Menderes ilçesinde sürdürdü. Pazar yerini ziyaret eden ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan AK Partili Dağ, seçmenlerle tek tek tokalaştı.

Hamza Dağ ile CHP'li gençler arasında gülümseten diyalog

O sırada kalabalık arasında bir grup genç, CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek'in broşürlerini dağıtıyordu. Hamza Dağ onları da es geçmedi. Gençlere selam veren Hamza Dağ ve CHP gönüllüsü gençler arasında gülümseten diyalog yaşandı.

Hamza Dağ ile CHP'li gençler arasında gülümseten diyalog

Hamza Dağ, "kızlar merhaba" deyince ilk başta çekinen gençler, Dağ'ın, "Bir şey olmaz merak etmeyin. Kimse size kızamaz" sözü üzerine gülüşerek Hamza Dağ ile tokalaştı.

O sırada CHP gönüllüsü gençlerden biri, "gümbür gümbür geliyoruz" demesi üzerine Hamza Dağ'ın "Zaten buradasınız" cevabı herkesi gülümsetti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.