Hamzaoğlu: Konyaspor önemli rakip

Hamzaoğlu: Konyaspor önemli rakip
Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Antrenmanlarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Konyaspor önemli rakip. Bundan sonraki her maç bana göre final gibi geçecek" dedi.

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir takım olacaklarını belirterek, "Kadroda eksiklerimiz vardı onları da tamamladık. İnşallah güzel günler ileride diye düşünüyorum." dedi.

Hamzaoğlu, ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacakları İttifak Holding Konyaspor maçıyla ilgili olarak  şunları kaydetti: "Antrenmanlarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Konyaspor önemli rakip. Bundan sonraki her maç bana göre final gibi geçecek. Çünkü alınacak her puan çok önemli hale gelecek. Hücum futbolunu seviyorum. Çünkü futbol golle, pozisyonla güzel. Sadece orta sahada geçen bir maç hiç kimseye zevk vermiyor. Sonuçta bu bir spor ve şov oyunu. Bunun meyvesi de gol. O zaman gole dönük birçok şey olması lazım. Berabere biten maçları aslında sevmem. Er meydanına iki pehlivan çıkıyorsa biri diğerini yenmeli diye düşünüyorum. Biz yenebiliyorsak biz yenelim eğer rakibimiz bizden daha iyi oynamış, hak etmiş ve kazanmışsa onun elini sıkmayı da bilelim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.