Hangi ilde hangi okullar tatil edildi?

Hangi ilde hangi okullar tatil edildi?
Türkiye'nin bir çok ilinde kar yağışı nedeniyle bugün ve yarın okullar tatil edildi mi? Nerede kar yağışı var? Hangi ilde hangi okullar tatil edildi? Ankarada, İzmir ve İstanbul'da kar yağışı var mı? Okullar tatil edilecek mi? 05.01.2015 Okullar tatil mi?

Başkent kar yağışı ile uyandı. Ancak okullar tatil edilmedi. Yurtta birçok kent kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Meteoroljinin soğuk hava ve kar yağışı için uyarısı yapınca öğrencilerin okullar tatil mi değil mi merakı da arttı. Henüz 05.01.2015 tarihinde okulların tatil mi değil mi sorusuna yetkililerden bir açıklama gelmedi. 

Türkiye kara kışa teslim oldu... Kar yağışı nedeniyle hangi okullar nereler tatil edildi merak konusu oldu? Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezince yapılan meteorolojik uyarı ile vatandaşlar, soğuk hava ve kar yağışına karşı uyarıldı. Öğrenciler de okullar tatil mi? merakı uyandı. Oysa yetkililer tarafından okulların yarın tatil mi değil mi olup olamadığı hakkında bir açıklama yapılmadı?

Meteorolojik uyarılara göre Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre; Pazartesi günüTrakya dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak hafta sonuna kadar ülke genelinde hissedilir derecede eksi derecelere kadar düşeceği ve oldukça soğuk gece ayazlarının etkili olacağı tahmin ediliyor. Doğu Anadolu Bölge’sinde de Erzurum, Erzincan, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Ağrı veKars illerinde de soğuk hava şiddetli kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji yetkilileri, Doğu illerinde görülecek kar yağışına ve ardından meydana gelecek buzlanma ve don olayına karşı sürücüler başta olmak üzere vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.