Harman zamanı

Harman zamanı
Ligin 30. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek Konyaspor, bu maçtan galip gelerek ciddi maçlara çıkacak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Yeşil-beyazlılar, galip gelmesi ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda küme hattından çıkabilecek

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Yeşil-beyazlılar hiçbir iddiası bulunmayan rakibi karşısında galip gelerek, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Konyaspor’un rakiplerinden Gençlerbirliği ve Osmanlıspor birbiriyle karşılaşırken, Alanyaspor Galatasaray’ı ağırlayacak. Antalyaspor Fenerbahçe, Bursaspor ise Kardemir Karabükspor deplasmanında boy gösterecek.

KASIMPAŞA’YI GEÇİP, RAKİPLERİN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEK

7 hafta aradan sonra küme hattından çıkmaya çok yaklaşan Atiker Konyaspor, Antalyaspor beraberliğiyle bunu başaramadı. Yeşil-beyazlılar, bu hafta sonu kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak, zorlu maçlara çıkacak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

ANKARA DERBİSİ, ÇOK CAN YAKACAK

Konyaspor ile birlikte ligde kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, bu hafta Ankara derbisinde karşılaşacak. İki takım arasında oynanacak karşılaşmada, mağlup olan taraf ligde kalma açısından zorlu günler geçirmeye başlayacak.

DİĞER RAKİPLER DE ZORLU SINAVDA

Atiker Konyaspor’un diğer rakiplerinden Alanyaspor, kendi evinde lider Galatasaray’ı ağırlarken, Antalyaspor ise Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Son haftalarda kötü günler geçiren ve hızla küme hattına doğru sürüklenen Bursaspor ise, ligden düşmeyi garantileyen Kardemir Karabükspor’un konuğu olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.