Harp Malulü Gaziler'den TFF Başkanı Nihat Özdemir'e teşekkür plaketi

Harp Malulü Gaziler'den TFF Başkanı Nihat Özdemir'e teşekkür plaketi
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e, ‘Şehit Sancaktar Anıtı’ plaketi verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği işbirliği ile 18 Mart Çanakkale Zafer ve Şehitleri Anma Haftası münasebetiyle Türk Milli Futbol Takımı futbolcuları ve şehit çocukları ile birlikte hazırlanan kısa filmde Milli Futbolcular Rıdvan Yılmaz, İrfancan Kahveci, Kerem Aktürkoğlu’nun rol aldığı kısa filmler Türkiye Radyo ve Televizyon Üst Kurulu denetiminden geçerek ulusal ve yerel yayın yapan televizyonlarda yayınlandı.

gazi-3.jpg

Aynı hafta Süper Lig müsabakalarında, müsabaka öncesi seremoni de futbolcular ellerinde “Şehitlerimizin Emaneti Şerefimizdir” pankartı ile maça çıktı. Şehitleri Anma Haftası çerçevesinde yapılan bu duyarlı davranış nedeni ile Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumu’nda oynanan, Türkiye-İtalya Milli maçı dolayısı ile Konya’ya gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Konya Şube Başkanı Süleyman Ege ve Eskişehir Şube Başkanı Sevinç Uluçeşme tarafından milli maç öncesinde Şeref Salonu’nda ‘Şehit Sancaktar Anıtı’ plaketi teşekkür mahiyetinde takdim edildi. Türkiye-İtalya Milli Maçını Konya’da yaşayan şehit aileleri ve gaziler için oluşturulan Şehitler-Gaziler Tribünü’nde beraber izlediler.

gazi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.