Hasan Ekici’den Regaip Kandili Mesajı

Hasan Ekici’den Regaip Kandili Mesajı
Rahmet kapılarının sonuna kadar aralandığı Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konyalıların kandilini kutladı

Rahmet kapılarının sonuna kadar aralandığı Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, "Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış, hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz." dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, "On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif´in habercisi olan Regaip Kandili, mübarek üç ayların manevi havasının da ilk esintisidir.

Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış, hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz. Bütün dargınlıkları, kırgınlıkları gönüllerimizden bertaraf etmeliyiz.

Manevi feyziyle gönüllerimizi aydınlatan Regaip Kandilinde başta Konyalı Hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin kutuplaştırmalardan uzak, birlik ve beraberliğimize, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.