Hasat zamanı

Hasat zamanı
Ligin ikinci devresine zor bir fikstürle başlayan ve ilk 5 haftada 6 puan toplayan Konyaspor, şimdi daha rahat bir fikstüre girecek. Yeşil-beyazlılar, daha çok rakipleriyle oynayacağı süreçten galip gelerek üst sıralara tırmanmak istiyor

Ligin ikinci devresinde bambaşka bir kimliğe bürünen Atiker Konyaspor, ilk 5 haftadan 6 puan toplamayı başardı. Yeşil-beyazlılar Trabzonspor (2-2), Başakşehir (1-1) ve Beşiktaş (1-1) gibi takımlardan 1’er puan koparırken, Alanyaspor deplasmanından da (1-2) galip dönmeyi başardı. Konyaspor önümüzdeki 5 maçlık süreçte Akhisarspor (D), Yeni Malatyaspor, Galatasaray (D), Kayserispor ve Osmanlıspor (D) ile karşılaşacak.

ÜST SIRALARDAN PUAN KOPARDI

Ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor, üst sıralarda bulunan Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş gibi takımlardan puan koparmayı başardı. Yeşil-beyazlılar bu maçlardan Beşiktaş karşılaşmasında da hakem kurbanı olarak 2 puanı sahada bıraktı.

AKHİSAR DÖNÜM MAÇI

Cuma günü deplasmanda Akhisarspor’a konuk olacak Atiker Konyaspor, bu karşılaşmayı bir dönüm maçı olarak görüyor. Yeşil-beyazlılar 5 haftada topladığı 6 puanın üzerine Akhisar’dan da galibiyetle dönerek iç sahadaki Yeni Malatyaspor maçına moralli çıkmanın hesaplarını yapıyor.

KAZAN RAHATLA

Oynadığı güzel futbolla taraftarının da beğenisini toplamaya başlayan Konyaspor, Malatyaspor maçının ardından deplasmanda Galatasaray ve iç sahada Kayserispor ve Osmanlıspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, bu maçlardan da galip gelmesi halinde puan cetvelinde bir hayli rahatlayacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.