Hasret 7 maça çıktı

Hasret 7 maça çıktı
İç sahada son 6 maçında üç puanı bir arada göremeyen yeşil-beyazlılar toplamda ise 7 haftadır kazanamıyor. Temsilcimiz bu süreçte 5 beraberlik aldı

Mustafa Erdoğdu / Pusula

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da galibiyet hasreti gittikçe büyümeye başladı. 7 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılar, kümede kalma yolunda umutlarını kalan haftalara bıraktı. En az 10 takımın katıldığı ligde kalma yarışında son 8 hafta nefesleri kesecek.

Sezonun ikinci yarısına iyi bir giriş yapan ve ilk 4 haftada 2 galibiyet, 2 de beraberlik alan Anadolu Selçukspor sonrasında ise galibiyete hasret kaldı. Son olarak Hacettepe’yi deplasmanda 1-0 mağlup eden temsilcimiz bu maçtan sonra çıktığı 7 müsabakanın 5’inden berabere ayrılan temsilcimiz diğer iki maçı ise kaybetti. Bu hafta evinde güçlü rakibi Menemen Belediyespor ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip üst üste üçüncü kez sahadan 1 puanla ayrılırken evindeki galibiyet özlemini de 6 maça çıkarttı.

Kalan 8 haftanın birini bay geçecek Anadolu Selçukspor’un oynayacağı maçlar şöyle: Keçiörengücü (D), Ofspor, Tavşanlı Linyitspor (D), Tokatspor, Kartalspor (D), Turgutluspor ve 1461 Trabzonspor).

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.