HASTALARA TATİL SÜRPRİZİ !

HASTALARA TATİL SÜRPRİZİ !
Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşları dün öğlene kadar mesai verdi. Öğleden sonra tatil başlarken, poliklinik hizmeti almak isteyen hastalar Yazır’daki Numune Hastanesi’ne yönlendirildi.

EMİNE ŞEYMA YILDIZ/ÖZEL HABER

HASTALAR, YAZIR’A YÖNLENDİRİLDİ

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla dün öğleden sonra resmi kurumlar pazartesi gününe kadar tatile çıkarken, kamu hastaneleri de tatil yaptı. Poliklinik hizmeti için hastaneye gelen vatandaşlar Yazır’daki hastaneye yönlendirildiler. Numune Hastanesi Poliklinikleri, mesailerine pazartesi sabah devam edilecek. Öte yandan son günlerde Numune Hastanesi Poliklinikleri’nin ve Çocuk Servisi’nin taşındığına ilişkin rivayetler kulaktan kulağa yayılıyor. Vatandaşlar çevreden duyduklarıyla ikilem yaşarken, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, “Numune Hastanesi’nin inşaatı henüz bitmedi. Bir aksilik çıkmazsa yeni hastaneye 2016 yılının sonlarına doğru taşınılacak. Bu zamana kadar poliklinikler hizmetlerini yürütecek” dedi.

NAKİBOĞLU, DOĞUMEVİ OLARAK HİZMETE GİRDİ

Darılmaz, çocuk hastanesine ilişkin ise, “Nakiboğlu Bilgi Hastanesi, 15 Ekim itibariyle Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Bakımevi’nin ek binası olarak hizmete girdi. Doğumevi’nin bir kısmı oraya taşındı. Ama Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Bakımevi’nde hizmet verilmeye devam ediliyor. Nakiboğlu ise en az 10 branşta semt polikliniği şeklinde hizmet verecek. Doğumevi’nin yıkılacak bir bölümü olan çocuk kliniği eksikliğini de Nakiboğlu Hastanesi tamamlayacak. Yataklı çocuk bölümü orada hizmet verecek” şeklinde konuştu. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.