Hastanenin zemin katında yangın çıktı

Hastanenin zemin katında yangın çıktı
İzmir'de bir hastanenin zemin katındaki sendika odasında bulunan klimadan yangın çıktı. Aynı katta bulunan sağlık çalışanları ve hastalar tedbir amaçlı tahliye edildi.

İzmir Konak'ta bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin zemin katındaki sendika odasında bulunan klimandan kaynaklı çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Aynı katta bulunan sağlık çalışanları ve vatandaşlar dumandan etkilenmemeleri için hastaneden tedbiren tahliye edildi.

Yangın, saat 16.00 sıralarında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin A Bloğunda bulunan sendika odasında meydana geldi. Odada bulunan klimadan çıkan yangını gören hastane çalışanları durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, aynı katta bulunan sağlık çalışanları ve vatandaşlar dumandan etkilenmemeleri için tedbiren hastaneden tahliye edildi. Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hastanenin zemin katında çıktı

Hastanenin zemin katında çıktı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.