Hata yapan yanar

Hata yapan yanar
Süper Lig’in zirvesini ele geçiren mücadele ateşi, alt sıralarda da yanmaya devam ediyor. Konya’nın da aralarında bulunduğu 7 takım, kümede kalmak için kıyasıya mücadele sergiliyor. Ligde bitime 4 hafta kala telafisi olmayan maçlar oynanırken, artık hata

Spor Toto Süper Lig’in alt sıralarında yanan ligde kalma ateşi, puan cetvelinin 11. sırasına kadar sıcaklığını hissediyor. Atiker Konyaspor’un da aralarında yer aldığı 7 takım, bitime 4 hafta kala telafisi olmayan maçlara çıkıyor. Bu kritik virajda hata yapan, küme hattının içinde kendine yer bulacak.

YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN

Son haftalardaki çıkışıyla kendini küme hattının üzerine atan Konyaspor, bu hafta sonu Bursaspor ile kritik bir maça çıkacak. 32 puanda bulunan yeşil-beyazlılar, 35 puandaki renktaşı karşısında minimum 1 puan almayı hedefliyor. Şu süreçte direkt rakipleriyle mücadele eden Konyaspor, yenemiyorsan yenilmeyeceksin stratejisi ise Osmanlıspor ve Antalyaspor’dan 1 puan alarak hem kendisi tırmanışını sürdürmüş, hem de rakiplerinin üst sıralara tırmanmasını engellemişti.

ÇITAYI BAŞAKŞEHİR VE SİVAS BELİRLEYECEK

Ligin bitimine 4 hafta kalmasına rağmen hem şampiyonluk hem de küme hattındaki mücadele devam ediyor. Zirve mücadelesi veren Başakşehir ve orta sıraların güçlü ekibi Sivasspor, bu hafta küme hattının çıtasını büyük ölçüde belirleyecek. Başakşehir, küme hattının son halkasında bulunan Osmanlıspor’a konuk olurken, Sivasspor ise yine küme hattında bulunan Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

TEHLİKE ÇANLARI SÜRÜYOR

Konyaspor ile birlikte küme hattının dışında olup ateş çemberindeki sıcaklığı hisseden Alanyaspor, Antalyaspor, ve Akhisarspor da kritik maçlara çıkacak. Alanyaspor Kayseri deplasmanına çıkarken, Antalyaspor ise Trabzonspor’u ağırlayacak. Türkiye Kupası’nda finale yükselen Akhisarspor ise Yeni Malatyaspor’un konuğu olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.