Hataya yer yok

Hataya yer yok
Konyaspor Yönetim Kurulu, geçen sezon eski yönetimin izlediği yanlış transfer politikasına düşmemek için ince eleyip sık dokuyor. Alacağı oyuncuları süzgeçten geçiren yeşil-beyazlı yönetim, en ufak bir noktanın bile üzerine gidiyor

Atiker Konyaspor yönetimi, takımın geçen sezonki duruma düşmemesi için işi sıkı tutuyor. Yöneticiler, takımın 1922 vizyonu gereğince, alınacak her oyuncuyu sonuna kadar araştırıyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler, kulübe en uygun oyuncuyu, takı sağlayacak en iyi futbolcuyu transfer etmek istiyor.

HOCA İLE İSTİŞARELİ

Konyaspor yönetimi, teknik direktör Rıza Çalımbay ile istişareli bir çalışma ortamına girdi. Çalımbay’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, listedeki oyuncularla bir bir görüşmeye başladı. İlk olarak hocanın bireysel olarak da görüştüğü Uğur Demirok ile görüşecek yeşil-beyazlılar, akabinde rotasını orta sahaya çevirecek.

FİYAT DÜŞÜRMESİ BEKLENİYOR

Atiker Konyaspor, resmi olarak Fenerbahçeli Aatıf Chahechouhe’ya teklif götürürken, oyuncu hakkında belirlenen bonservis bedeli nedeniyle geri adım attı. Sarı-lacivertli kulübe oyuncu için son teklifini yapan yeşil-beyazlılar, dönüş yapılmasını bekliyor. Çalımbay’ın, Sivasspor’dan eski öğrencisi olan Aatıf, Konyaspor’a sıcak bakıyor.

İLK KAMP MERAKLA BEKLENİYOR

Henüz hiçbir oyuncusu ile buluşmayan Rıza Çalımbay, 1 Temmuz’da Konya’da yapılacak toplanmayı bekliyor. Burada oyuncularıyla ilk kez bir araya gelecek Çalımbay, yapacağı ilk toplantının ardından sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirecek.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.