Hataylı teknik adam İlhan Palut, Konya'ya müteşekkir

Hataylı teknik adam İlhan Palut, Konya'ya müteşekkir
Hataylı teknik direktör İlhan Palut, deprem felaketi sonrası Hatay için seferber olan Konya'ya teşekkür etti.

Asrın felaketinin en çok yıkıma neden olduğu illerin başında gelen Hatay için Konya Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde ilk günden itibaren tüm belediyeleriyle seferber olan Konya, depremin yaralarını sarmak için seferber oldu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Konyaspor'un eski teknik direktörü Hataylı teknik adam İlhan Palut, deprem felaketi sonrası Hatay için seferber olan Konya'ya teşekkür etti.

Deneyimli teknik adam, "Hataylıyım fakat 2-3 yıldır Hatay'da yaşamıyorum, ancak yakın arkadaşlarımızdan, ilkokul arkadaşlarımızdan sosyal çevremizdeki birçok insandan kötü haberler aldık. Gökhan Zan ile mesajlaştık; kendisi büyük mücadele içerisinde Allah ondan razı olsun. Volkan Hoca ile görüştük ama o da yoğun bir program içerisinde, ondan da Allah razı olsun. Herkesten Allah razı olsun. Gerçekten kadir şinas bir milletiz, hangi şehirli olduğumuzun, hangi inanca sahip olduğumuzun bir önemi yok. Yardım noktasında birlik beraberlik içerisinde olduk. Bu yaralar sarılana kadar o bölgedeki depremzede vatandaşlarımızı unutmayalım. İmkanı olan vatandaşlarımız depremzede vatandaşlarımıza yardımı rutin hala getirmeliyiz." dedi.

KONYA'YA TEŞEKKÜR ETTİ: KİMİ ARADIYSAM YARDIMCI OLDU

İlhan Palut, yakın zamanda görevden ayrıldığı Konyaspor'a ve Konya halkına ve teşekkür ederek, "Konya'daki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Kimi aradıysam, kimden rica ettiysem depremzede vatandaşlarımız için yardımcı oldu. Allah onlardan razı olsun." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum