Havai fişek fabrikasındaki patlamada ölen işçi toprağa verildi

Havai fişek fabrikasındaki patlamada ölen işçi toprağa verildi
Niğde'nin  Bor ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada ölen 2 işçiden İlyas Ünlü, memleketi Konya'nın Karapınar ilçesinde toprağa verildi.

NİĞDE'nin  Bor ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada ölen 2 işçiden İlyas Ünlü, memleketi Konya'nın Karapınar ilçesinde toprağa verildi.

Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesindeki bir havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlama işçilerden Muharrem Alkan ve İlyas Ünlü hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası  İlyas Ünlü'nün cenazesi bugün memleketi Konya'nın Karapınar ilçesinde eskiden belde olan İslik Mahallesi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından İslik Mezarlığı'na defnedildi. 

Ölen İlyas Ünlü'nün daha önce Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Niğde Sungurbey Koleji'nde idari kadroda görev yaptığı, kolej kapatıldıktan sonrada havai fişek fabrikasında çalışmaya başladığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.