Havzanspor kapanıyor mu?

Havzanspor kapanıyor mu?
Havzanspor Kulüp Başkanı Fevzi Tezcan, sert bir açıklama yaparak yaşanan olaylar nedeniyle bıçağın kemiğe dayandığını ve artık dayanma güçlerinin kalmadığını söyledi

Amatör Küme takımları, isyan bayrağını kaldırmaya her geçen gün sayıları artarak devam ediyor. Son olarak yıllardır Amatör Küme’de başarıyla mücadele eden Havzanspor’dan ASKF ve İl Hakem Kurulu’na sert tepki geldi. Kulübü kapatma noktasına geldiklerini ifade eden yöneticiler, “bu düzen değişmeli” mesajını verdiler.

Havzanspor Kulüp Başkanı Fevzi Tezcan, son dönemde yaşadıkları olaylara tepki gösterdi. Konya’da amatör futbolun iyiye gitmediğini ifade eden Tezcan, “Kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalışan amatörler onca sorun varken bir de hakem hataları ve federasyonun adaletsiz tutumuyla mücadele etmek durumunda kalıyor” dedi.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

24 yıldır futbolun içerisinde olduğunu, yıllardır amatörün her kademesinde forma giydiğini şimdi de hem futbolcu hem de yönetici olarak amatör sporun içerisinde yer aldığını ifade eden Tezcan, “Ne yazık ki verilen emeklerin karşılığını alamıyoruz. Üstüne bir de hiç de hak etmediğimiz uygulama ve yaptırımlarla karşı karşıyayız. Bu böyle devam etmez, etmemeli de. Havzanspor olarak Birinci Amatör Küme’de mücadele eden takımımızın faaliyetlerine son verme kararı aldık.  Aslında yaşanan hayal kırıklığı bizleri kulübü kapatmaya sevk etmişti. Ancak altyapıdaki genç kardeşlerimiz ve ailelerinin talepleri doğrultusunda yolumuza sadece yaş grubu takımları ile devam etme kararı aldık” dedi.

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

“Bu düzen değişmeli” diyen Tezcan, “Son iki yıldır inanılmaz kötü ve yetersiz hakem yönetimleri var. Maalesef hakemlerimiz kendilerini geliştirmiyor. Günden güne kötüye giden bir tablo ile karşı karşıyayız. Hakem atamaları da adamına göre yapılıyor. İl hakem kurulunun şapkayı önüne koymasının zamanı gelmiştir. Ars Park Sanayispor ile oynadığımız maçı katleden hakeme 8,4 puan veriliyor ve ödül olarak da bu arkadaşı Torku Konyaspor-Ankaragücü Akademi Ligi maçına atıyorlar. Bunun yanı sıra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da desteklemelerde ciddi bir adaletsizlik yapmakta. Bugün bakıldığında Büyükler 1. Amatör Küme’de Süper Grup dahil olmak üzere sadece 7 tane merkez takımı var. Biz Havzanspor olarak bu düzen değişmedikçe ligde yer alamayacağız. Artık bıçak kemiğe dayandı” diye konuştu.

HEVESİMİZ KAÇIRILIYOR

Havzanspor’un 7 ayrı kategoride mücadele ettiğini ve halen 115 aktif oyuncusunun olduğunu dile getiren Tezcan, “Amacımız Konya futboluna katkı sağlamak, gençlerimizi spora kazandırmak. Biz pırıl pırıl genç kardeşlerimizin elinden tutarken, perdenin diğer tarafında yaşananlar bizi üzüyor. Motivasyonumuzu düşürüyor, hevesimizi, isteğimizi kaçırıyor. Maç kazanılır, kaybedilir. Biz işin o tarafında değiliz. Bizim için önemli olan iyi niyet ve insanların kazanılmasıdır. Bugün sporun başında Konyalı bir genel müdür var. Bunun Konya için bir şans olduğu her zaman ifade edilmekte ama maalesef Konya sporu her anlamda daha iyiye gitmesi gerekirken aksi durumla karşı karşıyayız” sözleriyle açıklamalarını tamamladı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum