Hayali, bisikletle deplasmana gitmek

Hayali, bisikletle deplasmana gitmek
Maçlara spor niyetiyle bisikletiyle ulaşım sağlayan Konyaspor taraftarlarının sevilen yüzü Yusuf Akyüz, rotasını genişletti. Akyüz, yanına arkadaş bulması durumunda yakın deplasmanlardan birisine de bisikletle gitmek istediğini söyledi

Atiker Konyaspor taraftarlarının sevilen yüzlerinden olan Yusuf Akyüz, yanına bir arkadaş bulması durumunda yakın deplasmanlardan birisine bisikletle gitmek istediğini söyledi. Konya’da oynanan maçlarda spor maksadıyla ulaşımını bisikletiyle sağlayan Akyüz, bu kez rotasını daha da genişleterek yakın deplasmanlardan birisini gözüne kestirdi.

‘UMARIM ANKARA’YA GİDERİM’

Yusuf Akyüz konuyla ilgili olarak, “Gündelik olarak spor niyetiyle şehir merkezinden stadyuma kadar bisiklet sürüyorum. Bazı maçlara da bisikletle gittiğim de oluyor. Şimdilerde başka bir şey düşünüyorum. Yanıma arkadaş bulmam durumunda deplasmana bisikletle deplasmana gitmek istiyorum. Bize en yakın Ankaragücü deplasmanı var. Umarım o maça taraftar alınır ve ben de yanıma arkadaş bulabilirim" dedi.

Yusuf Akyüz, Bursaspor maçının ardından gece 01.00 sularında Adalhan Kavşağı'nda bisikletiyle görüntülenmiş, bu görsel ise sosyal medyada büyük ilgi uyandırmıştı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum