Hayali, Jahovic- Cenk Tosun karması

Hayali, Jahovic- Cenk Tosun karması
Konyaspor U17 takımı oyuncularından Halis Alp, hayalinin Konyaspor A takımında forma giymek olduğunu söyledi. 16 yaşındaki Konyalı futbolcu, Adis Jahovic ve Cenk Tosun’u da kendisine örnek aldığını söyledi

Atiker Konyaspor U17 takımında forma giyen yetenekli futbolcu Halis Alp, bir gün Konyaspor A takımında forma giyeceğine inandığını söyledi. 16 yaşındaki forvet oyuncusu, “Her oyuncunun olduğu gibi benim de hedeflerim var. Bir gün şehrimin takımı olan Konyaspor’un A takımında forma giymek ve ilerleyen süreçte de ay-yıldızlı milli takımımıza uzanmak istiyorum” dedi.

‘ANTRENÖRLERİMİZ BİZİMLE ÇOK İLGİLENİYOR’

Danimarka’da doğup büyümesine rağmen Aslen Konya Cihanbeylili olan Halis Alp, kendi performansını da değerlendirdi. Alp, “Henüz 16 yaşındayım. Bu, genç bir oyuncu için gelişim çağının en verimli dönemi demek. Bu süreci en iyi şekilde değerlendiriyorum. Buradaki antrenörlerimizle birlikte çok çalışıyoruz. Onlar bizimle gerçekten çok iyi ilgileniyor” diye konuştu.

CENK BİTİRİCİLİĞİ, JAHOVİC KLASI

Örnek aldığı sporcuların başında Konyasporlu Adis Jahovic’in geldiğini ifade eden Alp, “Konyaspor’da Adis Jahovic’i çok beğeniyorum. Farklı bir klası var. Bitiricilik olarak da Cenk Tosun’u beğeniyorum. Kendime bu 2 abimi örnek alıyorum” ifadelerini kullandı.

HALİS ALP KİMDİR?

2002 yılında Danimarka’nın Hirtshals şehrinde doğan Halis Alp, aslen Konya Cihanbeylili. Futbola Danimarka’nın Hjørring şehrinin Liuf takımında başlayan golcü oyuncu, ailesiyle birlikte Türkiye’ye döndükten sonra 2014 yılında Konya ekiplerinden 1905 Ultraaslanspor’a başladı. Buradaki performansıyla Konyaspor antrenörlerinin dikkatini çeken golcü oyuncu, 2015 yılında Anadolu Selçukspor altyapısına transfer oldu. Alp, yükselen performansını sürdürürken 2017 yılında Konyaspor bünyesine geçti.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.