Haydi Bismillah

Haydi Bismillah
Yeşil-beyazlılar, yeni sezonu evinde Akhisar Belediyespor karşısında açıyor. Temsilcimiz saat 21.00’da başlayacak mücadeleyi kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmak amacında

Seda Erciş

Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 Sezonu cuma günü oynanan maçla start alırken temsilcimiz Torku Konyaspor, sezonun açılışını bugün sahasında Akhisar Belediyespor karşısında yapıyor. Konya Büyükşehir Torku Arena’da saat 21.00’de başlayacak Torku Konyaspor-Akhisar Belediyespor müsabakasını hakem Serkan Çınar yönetecek. Transfer dönemini sessiz fakat hareketli geçiren Torku Konyaspor, yaptığı olumlu transferler ile de kadrosunu önemli ölçüde oluşturmuş ve beklentilerini yükseltmişti. Yeni sezonda hedefini üst sıralar olarak belirleyen temsilcimizde öncelikli amaç Akhisar maçından galibiyet ile ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak. 

8 GELDİ, 7 GİTTİ

Öte yandan, transfer döneminde takımın kilit oyuncuları Hasan Kabze ve Djalma Campos ile yollarını ayıran temsilcimiz, bir diğer önemli oyuncusu Gabriel Torje ile de sözleşme yenileyemedi. Alternatif olarak oynayan isimlerden Benjamin Fuchs, Elvis Kokalovic ve Mahlangu ile yollar ayrılırken, orta sahada oynayan deneyimli isim Mehmet Güven de Osmanlıspor’a gitti. Djalma ve Torje’nin yerine İbrahim Sissoko ve Abdou Razack Traore’yi alarak boşluklarını dolduran yeşil-beyazlı ekip, Aykut Kocaman’ın isteği doğrultusunda Dossa Junior, Alban Meha, Selçuk Alibaz ve Serkan Kırıntılı’yı transfer etti. Gelecek için düşünülen Riad Bajic ile Emre Can Atila ise Torku Konyaspor’un diğer transferleri oldu.

AKHİSAR KARŞISINDA 3 EKSİK

Torku Konyaspor’un Akhisar Belediyespor maçı öncesi 3 önemli eksiği bulunuyor. Annesinin vefatı sebebiyle ülkesinde bulunan İbrahim Sissoko’nun yanı sıra cezaları tamamlanmayan Abdülkerim Bardakçı ve Dimitar Rangelov, Akhisar Belediyespor karşısında forma giyemeyecek. Diğer yandan yeni transfer Riad Bajic’in lisansı çıkarıldı ve bu önemli karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor.

Temsilcimizin Akhisar Belediyespor karşısına; Kaya Tarakçı, Ömer Ali Şahiner, Dossa Junior, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Ali Çamdalı, Selçuk Alibaz, Alban Meha, Traore ve Marica ilk 11’i ile mücadele etmesi bekleniyor.


 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.