Haydi Kartal

Haydi Kartal
Torku Konyaspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor’u yenerek geçen haftaki Balıkesirspor galibiyetini anlamlandırmak ve çıkışa geçmek amacında. Sivas ise ilk galibiyetin peşinde. Zorlu maç saat 17’de başlayacak

Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor’a konuk olacak. Sezona iyi başlayamayan ve evinde oynayacağı bu maçtan mutlak galibiyet ile ayrılmak isteyen Sivasspor karşısına geçen hafta aldığı Balıkesirspor galibiyetinin morali ile çıkacak olan yeşil-beyazlılar, bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. Hazırlıklarını tamamlayarak Sivas’a giden ve maç öncesi son çalışmasını da Sivasspor Tesisleri’nde gerçekleştiren Torku Konyaspor’da eksik oyuncular can sıksa da takımın genel form ve moral durumu teknik kadroyu sevindiriyor.

BAKKAL: KEYİFLİ BİR MAÇ OLACAK

Sivasspor’un Spor Toto Süper Lig’de en pozitif futbol oynayan ekiplerinden birisi olduğuna dikkat çeken Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Bakıldığı zaman rakip takımın kadrosunda kaleye hızlı giden, etkili şutlar atan önemli oyuncular var. Bunun yanı sıra rakibimiz hücum futbolunu seviyor. Yapı ve oyun anlayışı olarak bizimle örtüşen bir takımla oynayacağız. Her iki takım için de zor maç olacak; ancak izleyenlerin keyif alacağı 90 dakika olacağını düşünüyorum. İnşallah hafta içinde çalıştıklarımızı sahaya iyi yansıtır ve buradan istediğimiz bir sonuçla ayrılırız” dedi.

İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR

Sivasspor ile Torku Konyaspor arasındaki zorlu müsabaka Sivas 4 Eylül Stadı’nda saat 17’de başlayacak. İlker Meral, Ali Saygın Ögel ve Hakan Yemişken hakem üçlüsünün yöneteceği maçta Torku Konyaspor’da sakatlıkları süren Ciprian Marica, Djalma Campos, Hasan Kabze ve Kaya Tarakcı forma giyemeyecek. Ev sahibi takımda ise Portekizli savunma oyuncusu Manuel Da Costa ile Nijeryalı forvetler John Utaka ve Macauley Chrisantus'un sakatlıkları devam ediyor. Son antrenmanda takımla çalışan Utaka’nın kadroya alınacağı belirtildi.  (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.