Haydi Kartallar

Haydi Kartallar
Son 8 haftada sadece 1 kez kazanabilen ve ateşle oynamaya başlayan Torku Konyaspor Basket kritik maçta ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka ile karşılaşacak. Temsilcimiz taraftarının desteği ile kazanan taraf olmak amacında

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 18. hafta heyecanı yaşanırken, son haftalarda aldığı üst üste yenilgilerle sıkıntılı günler geçiren temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, kendi sahasında ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak.

Ligde son dört maçını da kazanan ve oldukça formda olan İzmir temsilcisi karşısına son 8 haftada sadece 1 galibiyet alabilmenin verdiği sıkıntıyla çıkacak olan temsilcimiz zorlu müsabakayı kazanarak, rüzgarı tersine çevirmek amacında.

Torku Konyaspor Basket’te geçtiğimiz hafta eli kırılan ve ameliyat olan Valentin Pastal dışında eksik bulunmazken, hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar galibiyete kilitlenmiş durumda. 

DESTEĞE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan taraftardan destek isteyerek, “Sezonun en önemli maçlarından birisine çıkacağız. Bir süredir kötü bir gidişatımız var. Belki de hiçbir takımın başına gelmeyen şanssızlıklar yaşamaktayız. Ancak bu tabloyu tersine çevirecek de oyuncularımız. Ligin başındaki gibi bir seri yakalayabiliriz. Bunun adımı da büyük bir maçla olacak. Karşıyaka ligimizin en iyi takımlarından birisi ve son dönemde de oldukça formdalar. Biz ise taraftarımızın desteğini arkamıza alarak bu maçı kazanmak ve yeni bir başlangıca imza atmak istiyoruz. Bu maçta en önemli güvencemiz bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarımız olacak. Desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” dedi.

Torku Konyaspor ile Pınar Karşıyaka arasındaki zorlu müsabaka Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakayı Engin Kennerman, Ali Şakacı, Mehmet Şahin hakem üçlüsü yönetecek. (Zeki Dursun)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.