Düşmanlık mı, gizli hayranlık mı? Nevşin Mengü'nün Ebu Ubeyde'yi görme isteği gündem oldu!

Düşmanlık mı, gizli hayranlık mı? Nevşin Mengü'nün Ebu Ubeyde'yi görme isteği gündem oldu!
Filistin topraklarını savunan Hamas ile onun silahlı kanadı El Kassam Tugayları'nın Sözcüsü Ebu Ubeyde'yi hedef alan Nevşin Mengü, sosyal medyada gündem oldu.

İşgalci terör devleti İsrail, abluka altında tuttuğu Gazze'de son dönemlerde insanlığın gördüğü en büyük vahşetine imza atarken Hamas,Türkiye'de siyonist İsrail sevicilerin arkasına saklandıkları sığınak olmaya devam ediyor.

NEVŞİN MENGÜ, HAMAS'I HEDEF ALDI

Gazeteci Nevşin Mengü de Filistin topraklarını savunan Hamas ile onun silahlı kanadı El Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'yi hedef aldı.

"İN MİSİN CİN MİSİN, KAPATIYORSUN YÜZÜNÜ, ÇIK ORTAYA"

Mengü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ''Hamas Telegram'da öyle şanlı direniş böyle şanlı direniş. Ebu Ubeyde bu kadar kahramansan çık ortaya. İn misin, cin misin? İsmin yok cismin yok. Nerede olduğu da belli değil. Tünelde misin, Mısır'da mısın, Ürdün'de misin? Çoluk çocuk ölüyor. Bu kadar kahramansan çık ortaya. Kapatıyorsun yüzünü, kahramanmış. Asıl bir katil de Hamas.'' ifadelerini kullandı.

ZAFER ŞAHİN: "EBU UBEYDE'YE KAFAYI TAKMIŞ!"

Nevşin Mengü'nün sözleri sosyal medyada gündem olurken tepkiler de gecikmedi.

"Gazeteci arkadaş" diyerek isim vermeden Nevşin Mengü'nün sözlerini eleştiren Gazeteci Zafer Şahin, "Bir başka arkadaş kafayı Ebu Ubeyde'ye kafayı takmış. kahramansan çık ortaya falan demiş. Arkadaş senin kafanı takman gereken Ebu Ubeyde mi, yoksa bebekleri katleden Netanyahu mu? Hani herkesi cepheye çağırıyorsun, Sen kahramansan git cepheye desene Netanyahu'ya" dedi.

ZEKİ BAHÇE: "EBU UBEYDE'Yİ NE YAPACAKSIN ISLAK SAÇLI?"

Yazar Zeki Bahçe, "Nevşin Mengü, Ebu Ubeyde'ye "çık ortaya" demiş, Çok mu merak ettin hayırdır Nevşin ne yapacaksın ? İsrailliler bile senin kadar merak etmiyor ıslak saçlı."

untitled-1.jpg

ERSİN ÇELİK: "GAZETECİLİK, SÖZCÜLÜK VE GÖZCÜLÜK=NEVŞİN MENGÜ"

Mengü'ye ssyal medyadan cevap veren Gazeteci Ersin Çelik ise, "Gazetecilik, sözcülük ve gözcülük üçgeninin dış açılarının toplamı= Nevşin Mengü" ifadelerini kullandı.

untitled-1-001.jpg

ÖNEL: "İSRAİL KADIN ASKER KABUL EDİYOR"

Nevşin Mengü'ye tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Mehmet Ali Önel oldu. Önel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Nevşin’e söylesin biri, uzaktan sallamasına gerek yok, İsrail kadın asker kabul ediyor" ifadelerini kullandı.

untitled-3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.