Eşine öyle bir mezar yaptırdı ki: Bakanlar hayret ediyor

Eşine öyle bir mezar yaptırdı ki: Bakanlar hayret ediyor
Yurt dışında yaşayan aslen Sivaslı olan Erol Pınarbaşı çok sevdiği ve 2,5 yıl önce kaybettiği eşine öyle bir mezar yaptırdı ki görenler hayret ediyor.

Aslen Sivaslı olan fakat yurt dışında yaşayan Erol Pınarbaşı, çok sevdiği eşini 2,5 sene önce akciğer kanserinden dolayı kaybetti. Pınarbaşı, eşini Sivas'ın Gemerek ilçesi Çepni kasabası mezarlığına defnetti. Yaklaşık 20 bin euro harcayan Pınarbaşı, yaşarken gözünden sakındığı eşine öyle bir mezar yaptırdı ki görenler hayrete düşüyor. Türbeyi andıran mezar 110 metrekare alana yapılırken, mezarın etrafı ise çiçek ve meyve ağaçlarıyla donatıldı.

"65 sene bir yastığa baş koyduk"

Erol Pınarbaşı, ölen eşiyle 65 sene bir yastığa baş koyduklarını ifade ederek, "2021 yılının 6. ayından itibaren şimdiye kadar yaptığım masraf 20 bin euro'nun üzerinde. Kırşehir'e giderek mezarlara baktım, bin 200 euro'ya bunu yaptırdım. Mezarda yatan hanımefendinin sevdalısıyım. Mekanı cennet olsun. Beni yalnız bıraktı, çok üzgünüm. 65 sene bir yastığa baş koyduk biz. Birbirimizi hiç kırmadık. Hiç ayrı gayrımız olmadı" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.