Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde dehşet verici görüntüler!

Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde dehşet verici görüntüler!
Sakarya Karasu İlçesinde bulunan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde skandal bir olay yaşandı.

Karasu İlçesinde bulunan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde skandal bir olay meydana geldi.

Merkezin arka tarafında bir tarafa açılan çukura atılmış halde görüntülenen çöp poşeti içerisindeki ölü sokak köpeklerinin, trafik kazasında ölen hayvanlar olduğu iddia edildi.

iha-20240210aw139028-1.jpg

Karasu Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne bir süredir giriş yapamadıkları yönünde şikayet alan Hayvanlara Özgürlük Platformu üyeleri, Sakarya'nın Karasu ilçesinde olan merkeze geldi.

Merkez yetkilileri tarafınca rehabilitasyon merkezine girişine izin verilmeyen üyeler, merkez etrafında yayın yaparak durumu gözler önüne serdi. Sosyal medya hesaplarında canlı yayın açan bir üye, belediyeye ait olan merkezin arkasında açılan çukura atılmış, çöp poşetleri içerisinde ölü sokak köpeklerinin görüntüsüyle karşılaştı. Üyeden yayını kapatmasını isteyen merkez görevlilerinin, çukura atılmış ölü köpeklerin trafik kazasında hayatını kaybeden yaralı köpekler olduğunu söylemesi dikkat çekti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.