''Hayvanlara ücretsiz aşı kampanyası'' iddiaları

''Hayvanlara ücretsiz aşı kampanyası'' iddiaları
Çankaya Belediyesinin adı kullanılarak duyurulan sahipli veya sahipsiz tüm kedi ve köpeklere ücretsiz aşı yapılacağına ilişkin kampanyanın asılsız olduğu bildirildi

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesinin adı kullanılarak duyurulan, sahipli veya sahipsiz tüm kedi ve köpeklere, ücretsiz aşı yapılacağına ilişkin kampanyanın asılsız olduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde kaynağı belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Çankaya Belediyesinin adı kullanılarak dağıtımı gerçekleştirilen "Ücretsiz Aşı Kampanyası" duyurusunun asılsız olduğu kaydedildi.

Açıklamada, "Çankaya Belediyesinin hiçbir yetkili makamının bilgisi dahilinde olmayan duyuruda, 'Sahipli, sahipsiz tüm kedi ve köpeklerinize ücretsiz kuduz aşısı yapıyoruz. 20 Ocak-20 Şubat 2016' bilgileri yer almış, irtibat numarası olarak Çankaya Belediyesi Geçici Bakım İstasyonunun telefonu paylaşılmıştır" denildi.

Asılsız olan bu içeriğe, vatandaşların itibar etmemesi gerektiğinin vurgulandığı açıklamada, Çankaya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün periyodik olarak yapmış olduğu aşı programlarının, belediyeye ait olan barınaktan sahiplenilen hayvanlara ve sokak hayvanlarına uygulandığı kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.