Hazırlık maçı: TÜMOSAN Konyaspor: 3- Yılport Samsunspor: 2

Hazırlık maçı: TÜMOSAN Konyaspor: 3- Yılport Samsunspor: 2
TÜMOSAN Konyaspor hazırlık maçında Yılport Samsunspor'u 3-2 mağlup etti.

TÜMOSAN Konyaspor yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında Süper Lig'in yeni ekibi Yılport Samsunspor'u 3-2 mağlup etti.

konyaspor-3.jpeg

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan ve ilk yarısı da Konyaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona eren maça yeşil-beyazlılar; Mehmet Erdoğan, Ahmet Oğuz, Metehan Mert, Kahraman Demirtaş, Guilherme Sitya, Niko Rak, Bruno Paz, Robert Muric, Ataberk Karababa, M. Ali Büyüksayar ve Konrad Michalak 11'iyle başladı.

konyaspor-1.jpeg

Maçın 11'inci dakikasında Yılport Samsunspor'dan Ahmet Sagat'ın golüne engel olamayan TÜMOSAN Konyaspor, 13'üncü dakikada Konrad Michalak'ın golüyle skoru eşitledi. Müsabakanın 40'ıncı dakikasında ise Yılport Samsunspor'un kendi kalesine attığı gol ile yeşil-beyazlılar 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

konyaspor-4.jpeg

Konyaspor maçın 55'inci dakikasında Marlos Moreno'nun kaydettiği gol ile durumu 3-1 yaptı. Yılport Samsunspor'da Marius Mouandılmadji'nin 90'ıncı dakikadaki penaltı golüne engel olamayan TÜMOSAN Konyaspor, sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

konyaspor-1.png

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, karşılaşmanın ikinci yarısında genç oyunculardan Deniz Ertaş, Hüseyin Biber, Çağdaş Şendur, Ahmet Karademir ve Fatih Mankır'a da görev verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.