HDP’li Kars belediye başkan yardımcıları adliyeye sevk edildi

HDP’li Kars belediye başkan yardımcıları adliyeye sevk edildi
Kars'ta PKK/KCK'ya yönelik polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan HDP'li belediye başkan yardımcıları ve HDP İl Başkanı ile 2 kişi adliyeye...

Kars'ta PKK/KCK'ya yönelik polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan HDP'li belediye başkan yardımcıları ve HDP İl Başkanı ile 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Kars merkezli Ağrı ve Ankara'da eşzamanlı olarak düzenlenen PKK/KCK "Şafak Operasyonu'nda gözaltına alınan Halkların demokrat Partisi (HDP) Kars Belediye Başkan Yardımcıları Şevin Alaca ve Muazzez Çağrı Tekinci, HDP İl Başkanı Cengiz Anlı, Digor Belediye eski Başkan Yardımcısı Ş.E. ve Digor eski İl Genel Meclis Üyesi M.Y'nin İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Emniyet'teki işlemleri tamamlanan 5 kişi sağlık kontrolleri yapılmak üzere önce Harakani Devlet Hastanesi, ardından Kars Adliye Sarayı'na getirildi. 5 kişi bugün hakim karşısına çıkarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.