HEDEF GALİBİYET SERİSİ

HEDEF GALİBİYET SERİSİ
Ligde yaşadığı düşüşün ardından son iki haftada çıkışa geçen Anadolu Selçukspor, bu mücadelesini sürdürerek galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Temsilcimiz, Zonguldak maçının ardından Anadolu Üsküdar maçından da 3 puanla ayrılmayı istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Anadolu Üsküdar maçına yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Pazar günü oynanacak karşılaşma için tüm konsantrasyonu maça çeviren yeşil-beyazlı ekip, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Ligdeki sıkıntılı günlerini tamamen geride bırakmayı hedefleyen Yavru Kartal, Anadolu Üsküdar maçını da kazanarak seri galibiyet elde etmek amacında. Maçın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlılar, taktik çalışmalarına başlarken rakibini en iyi şekilde analiz etmeye devam ediyor. Temsilcimiz 3 puan için tüm hesapları düşünüyor.

“MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, kazandıkları Zonguldak Kömürspor maçının futbolcular adına oldukça önemli olduğunu ifade etti. Alınan galibiyetle lige yeniden tutunduklarını belirten Avcı, “Geriye dönüp baktığımız zaman kaybedilen haftaların ardından bu galibiyet çok önemliydi. Bunu sağladığımız için mutluyuz. Bu futbolcu topluluğunun bundan daha iyisini yapabilecek bir güce sahip olduğunu biliyoruz. Bunun için daha fazla çalışacağız ve hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Ligde puan farkı belki biraz açılmış olabilir ancak biz oynayacağımız maçları kazanarak kendi işimizi yapacağız. Sonrasında nerede olacağımız hep birlikte göreceğiz. İmkânsız olan hiçbir şey yok. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

“PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

Hafta sonunda deplasmanda Anadolu Üsküdarspor ile karşılaşacaklarını ve hazırlıklarına sürdürdüklerini kaydeden Alper Avcı, “Bu maçtan iyi bir skorla dönmek arzusundayız. Oyuncularımız sahada ellerinden geleni yapıyorlar. Oyun olarak her hafta biraz daha üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz. Son haftalar yaklaştıkça tüm takımlar bir amaç için sahaya çıkıyor. Bizimde bir amacımız var bunu gerçekleştirebilme adına deplasmandan puanla dönmek istiyoruz” diye konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.