Hedef Yurt Dışı Kampı

Hedef Yurt Dışı Kampı
Yeşil-beyazlı ekip, transfer çalışmalarına sessiz bir şekilde devam ederken, futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, transfer çalışmalarını yurt dışı kampına kadar bitirmek istediklerini söyledi

Seda Erciş'in Haberi

Yeni sezona sağlam bir kadro ile girmeyi hedefleyen Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları sessiz bir şekilde sürüyor. Yeşil-beyazlıların listesinde birçok isim yer alırken henüz somut bir adım atılmış değil. Transfer çalışmaları hakkında Pusula’ya açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor’un futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, herhangi bir gelişmenin olmadığını ifade etti. Gündemde yer alan isimler ile ilgili Aksoy, “Karabükspor kulübü ile Abdou Razack Traore için görüşmeler gerçekleştirdik. Fakat henüz bir gelişme yok. Önümüzdeki günlerde kulüp yöneticileri ile tekrardan bir görüşme gerçekleştirip ona göre önümüze devam edeceğiz” dedi.

DEYVERSON İLE HİÇ GÖRÜŞMEDİK

Geçtiğimiz günlerde çıkan “Konyaspor Köln’ün forveti Deyverson ile anlaştı” şeklindeki habere yeşil-beyazlı kulüpten yalanlama geldi. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, yaptığı açıklamada Deyverson ile hiç görüşmediklerini söyledi. Aksoy, “Deyverson ile hiçbir görüşmemiz olmamıştır. Forvete takviye için çalışmalarımız sürüyor. Ancak Deyverson hakkında herhangi bir tasarrufta bulunmadık” diye konuştu.

TORJE VE ANIL BEKLENİYOR

Transfer çalışmaları hakkında Aksoy şunları söyledi, “Kayseri Erciyesspor’dan Anıl Karaer ile görüştük. Bonservisi elinde ve bekliyoruz. Diğer yandan sağ bek transferi için bir gelişme olmadığını söylemek istiyorum.” Romen kanat oyuncusu Torje ile yeniden anlaşıldığını belirten Selçuk Aksoy, kulübü ile de görüşmelerin olumlu sürdüğünü ifade etti. Bir aksilik olmadığı takdirde kendisi ile yola devam edileceğini söyledi.

Yurt içi kampı bitmeden, en geç yurt dışı kampına kadar transferlerin tamamlanacağını da söyleyen Aksoy, “Taraftarların gönlü ferah olsun. Sezon başlamadan kadroyu tamamlayacağız. Güzel bir kamp ortamında lige en iyi şekilde hazır olacağız” ifadelerinde bulundu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.