Hedefimiz 42 çeşit ürün

Hedefimiz 42 çeşit ürün
Kaliteli hizmet anlayışıyla yola çıkan Yıldızoğlu Baklava, insanların kolay erişim sağlaması için Yıldızoğlu Baklava uygulamasını kullanıcılara sundu.

Pandemi dönemiyle birlikte insanlar tarafından çok tercih edilen tatlılar, paket servis ile evlere kadar getiriliyor. Kaliteli hizmet anlayışıyla yola çıkan Yıldızoğlu Baklava, insanların kolay erişim sağlaması için Yıldızoğlu Baklava uygulamasını kullanıcılara sundu. Pandemi sürecinde whatssapp sipariş hattı ile yoğun bir şekilde paket servisi çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Yıldızoğlu Baklava Genel Sorumlusu Halil Acar, “Müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına App Store ve Play Store’dan uygulamamızı çıkardık. Uygulamamızı tamamen ücretsiz bir şekilde indirerek müşterilerimiz ürün portföyümüze bakabiliyor ve siparişlerini verebiliyor. Pandemi dönemiyle birlikte paket servislerimiz hızlandı. Müşterilerimiz siparişleri verip şubelerimizden alabildiği gibi evlere de servis yapıyoruz. Evlere servislerde de herhangi bir şekilde ek ücret talep etmiyoruz. Yani ürünlerimizi, şubelerimizdeki fiyat üzerinden evlere ulaştırıyoruz. Ayrıca evlere servislerde de kaza oranı yüksek olduğu için motorlu kurye yerine otomobilleri tercih ettik. Bu anlamda araç filomuzu da genişlettik” diye konuştu.

1.jpg

“İLÇELERDEN GELEN GERİ DÖNÜŞLER ÇOK FAZLA”

Konya’nın hemen hemen her yerine paket servis hizmeti sunduklarını belirten Acar, “Çumra, Bozkır, Sarayönü gibi ilçelere de servis hizmeti vermeye başladık. İnsanlara hizmet edebilmek için ürünün gramajına bakmadan elimizden geleni yaptık. Müşterilerimizin ilgisi ve beğenisi de bu anlamda çok fazla. Yani ilçelerimizden gelen geri dönüşler çok fazla. Bu da bizleri memnun ediyor. Kaliteli ürünü doğru hizmet ile insanlara sunmak bizleri mutlu ediyor. Yıllardır gelen tecrübemiz ve kalitemizle hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

2-001.jpg

YENİ TREND SOĞUK BAKLAVA

Yıldızoğlu Baklava olarak 30’un üzerinde ürün çeşidi ile hizmet verdiklerini ifade eden Acar, “Yıldızoğlu Baklava olarak hedefimiz Konya plakasından yola çıkarak 42 çeşit ürün ile hizmet verebilmek. Pandemi sürecinde özellikle billuriye, hasır, cevizli burma ve tel kadayıf gibi soğuk kadayıf ürünlerine fazla talep oldu. Özellikle soğuk kadayıf ürünlerini de kiloluk olarak gönderimini sağladık. Müşterilerimiz tarafından da çok sevildi. Ayrıca Konya’da midye baklavanın cevizlisini de ilk defa biz ürettik. Baklava ürünlerinden ise midye bakla ve 2020’nin trendi olan soğuk baklava çok tercih ediliyor” dedi.

manset-gorsel.jpg

“KOBİSAN 3 SANAYİ SİTESİ’NE YENİ ŞUBEMİZİ AÇACAĞIZ”

Organize sanayi bölgelerine paket servis noktasında ulaşım imkânın zor olduğu için yeni bir şube açacaklarının müjdesini veren Acar, “Bir taraftan Konya içerisine dağıtım yaparken bir taraftan da sanayi bölgelerine dağıtım yapmak zor oluyordu. Tüm bu zorlukların önüne geçebilmek adına Kobisan 3 Sanayi Sitesi’ne Ramazan ayından önce yeni şubemizi açacağız. O bölgedeki esnaflarımıza hizmet sunacağız” ifadelerini kullandı.

dsc-1431.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.