Hedefimiz, aile ortamında tribün

Hedefimiz, aile ortamında tribün
1922 Konyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ufuk Dişbudak, yeni sezonda tribünde aile ortamı oluşturmak istediklerini söyledi

Atiker Konyaspor’un taraftar gruplarından Nalçacılılar’a bağlı olan Maraton Nalçacılılar (1922 Taraftarlar Derneği), Başkanı Ufuk Dişbudak, yeni sezonda tribünde aile ortamı oluşturmak istediklerini söyledi. Dişbudak, “Biz, yaklaşık 1 yıldır derneğimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tribünde Maraton Nalçacılılar, resmiyette ise 1922 Konyaspor Taraftarlar Derneği olarak faaliyet gösteriyoruz. Bizim asıl amacımız, Konyasporlu bir nesil yetiştirmek” dedi.

‘İNSANLAR AİLELERİYLE GELEBİLSİN’

Karakterli insanlar yetiştirmekte katkıda bulunmak istediklerini belirten Dişbudak, “Düzgün, iyi insanlar yetişmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Bizler, yeni sezonda aile ortamında bir tribün oluşturmak için mücadele veriyoruz. İnsanlar aileleriyle maçlara gelebilsin istiyoruz” diye konuştu.

‘GENÇLERE ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ’

Dinçbudak, “Bizim yaş ortalamamız diğer arkadaşlara göre biraz fazla. Olgun ekibimiz var. Hatta kendi aramızda “Ak sakallılar” diyoruz. Dediğimiz gibi, bizim amacımız bizlerle birlikte maç izleyen arkadaşlarımıza iyi örnek olabilmek. Deplasman otobüslerinde istenmeyen hareketlerin önüne geçmek... Olgun tribüncüler olarak gençlere örnek olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.