Hedefimizden kopmadık

Hedefimizden kopmadık
Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan, ligin ilk devresiyle ilgili olarak hedeflerinden kopmadıklarını söyledi. Çağlayan, hem yarışmacı hem de yetiştirici kimliklerini büyük bir özveri ile yerine getirdiklerini söyledi

Atiker Konyaspor’un TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’un Basın Sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan, ligin ilk devresiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. 17 haftalık periyotta hem yarışmacı hem de yetiştirici kimliklerinden kopmadıklarını ifade eden Çağlayan, bunu ikinci devrede de sürdüreceklerini belirtti.

‘ASIL HEDEFİMİZ OYUNCU YETİŞTİRMEK’

Bir pilot takım olarak asıl hedeflerinin Konyaspor’a ve Türk futboluna oyuncu yetiştirmek olduğunu belirten Hakan Salim Çağlayan, “Bilindiği gibi biz Konyaspor’un pilot takımıyız. Haliyle bizlerin öncelikli amacı buraya ve Türk futboluna oyuncu kazandırmak… Bunun için de kadromuzda sürekli genç oyuncular bulunduruyoruz. Şu ana kadar da bu görevimizi en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

‘YARIŞMACI KİMLİĞİMİZDEN KOPMADIK’

Sezona play-off hedefiyle başladıklarını ifade eden Çağlayan, “Bu sezon yetiştirici kimliğimizin yanında bir de yarışmacı kimliğimizi ekleyerek kendimize play-off hedefi koyduk. Genç bir kadro kurduğumuz için zaman içinde tecrübe eksikliğinden dolayı kritik puanlar kaybettik. Şu an play-off potasının 9 puan gerisindeyiz. Bu çok büyük bir fark değil. İlk yarı olarak hem yetiştirici hem de yarışmacı kimliğimizi iyi bir şekilde sürdürdük” diye konuştu.

TAKVİYELER BU HAFTA BELİRLENİYOR

Ligin ikinci devresinde takıma yapılacak takviyelerden de söz eden Salim Çağlayan, “Henüz hocamızla bir araya gelemedik. Toplanma fırsatımız olmadı ama bu hafta içinde toplanacağız. Hocamızla istişare ederek onun raporu doğrultusunda transfer girişimlerine başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.