Hedefimize ilerliyoruz

Hedefimize ilerliyoruz
Sezona play-off hedefiyle başlayan ve ligin ilk devresini 2. sırada tamamlayan Konya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı, hedefine emin adımlarla yürüyor. Takımın başarılı antrenörü Rasim Acar, bu performansı ikinci yarıda da sürdürerek bir üst lige y

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, hedefine emin adımlarla yürüyor. Sezona play-off hedefiyle başlayan sarı-siyahlılar, ligin ilk devresini 2. sırada tamamlayarak rakiplerine gözdağı verdi. Takımın başarılı antrenörü Rasim Acar, play-off’a kalmak istediklerini ifade ederek bir üst lige çıkmak istediklerini söyledi.

‘BAŞARIDA BÜYÜK EMEKLERİ VAR’

Değerlendirmesine kulüp yönetimine teşekkür ederek başlayan Rasim Acar, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kulüp Başkanı Cevdet İşbitirici ve Kulüp Müdürü Malik Külahçı’ya çok teşekkür ederim. Desteklerinden dolayı başarıdaki payları büyük… Bizim hedefimiz play-off. Buraya ilk 4 takım çıkıyor ve biz 2. sıradayız. Aynı performansı ikinci devrede de göstererek hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

‘PLAY-OFF’U GARANTİLEMEK İSTİYORUZ’

Play-off ortamının farklı bir dünya olduğunu ifade eden Rasim Acar, “Geçen sezon da play-off’a katıldık ama başarılı olamamıştık. Play-off gerçekten bambaşka bir dünya. Biz şu an bu hedefimize çok yakınız. Ligin ikinci devresindeki 5-6 maçtan galip gelerek birinci hedefimiz olan play-off’u garantilemek istiyoruz. Daha sonra da yatırımlarımızı tamamen play-off maçlarına yapmayı düşünüyoruz. Burada finale kadar yükselerek Efeler Ligi’ne yükselmek istiyoruz” diye konuştu.

‘LAF OLSUN DİYE TRANSFER YAPMAYACAĞIZ’

Şu an için herhangi bir transfer yapmayacaklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Transfer şu anda gündemimizde yok. Görüştüğümüz oyuncular tabii ki var ama transfer her zaman güç katacak diye bir şey yok. Yapılacak bir transfer mevcut dengeleri de bozabilir. Biz İyi bir takımız ve ligi 2. sırada bitirdik. Kaş yapalım derken göz de çıkarabiliriz. Laf olsun diye transfer yapmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘RAKİPLERİMİZİ TAKİP EDİYORUZ’

Rasim Acar play-off için işi sıkı tuttuklarını ifade ederek rakiplerinin transfer politikasını da izlediklerini söyledi. Acar, “31 Ocak’a kadar transfer sezonu açık. Rakiplerimiz hangi transferleri yapacaklar ya da yapmayacaklar yakından takip ediyoruz. Yendiğimiz rakipler yapacakları transferlerle güçlenebilirler. Bizim için sürpriz bir ikinci devre de geçebilir. Bu nedenle rakiplerimiz için önlem de alıyoruz” dedi.

ANTRENMANLAR SÜRÜYOR

Ligin ilk devresindeki performansını ikinci devreye de uygulayarak play-off’a katılmak isteyen Konya Büyükşehir Belediyespor, hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Sarı-siyahlılar hedefleri doğrultusunda ilk günkü aşkla çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.