Helvacızade, eczacıları ağırladı

Helvacızade, eczacıları ağırladı
Helvacızade, eczacıları ağırladı

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği, genel kurul toplantısını Helvacızade Grubu’nun ev sahipliğinde Konya’da gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu program kapsamında üyeler, Türkiye’nin 200’üncü, OTC (İlaç Dışı Ürünler) alanında ise ilk Ar-Ge merkezi olan Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi’ni ve Zade Bitkisel Yağ Refinasyon Tesisleri’ni gezdi.
Üyeler, Türkiye’nin en büyük 500 kurumu alanında yer alan, 1991 yılından itibaren gıda, 2000’li yıllardan itibaren Ar-Ge ve üretim yatırımı gerçekleştiren Helvacızade Grubu’nun Konya’daki Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi’ni ve Zade Bitkisel Yağ Refinasyon Tesisleri’ni gezerek çalışmaları yakından deneyimlediler.
Helvacızade Grubu CEO’su Mevlüt Büyükhelvacıgil, Helvacızade’nin 127 yıllık köklü bir kuruluş olduğunu, 1991 yılından itibaren üniversite-sanayi işbirliklerinin toplum sağlığına fayda sağlayacak pek çok hizmet ve ürüne dönüştüğünü ifade etti. Büyükhelvacıgil, merkezde doğal ürünler başta olmak üzere, besin takviyesi, ilaç ve gıda alanlarında yeni ürün çalışmalarının gerçekleştirileceğini söyledi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.