Hem Doğal Hem Covid 19 Düşmanı

Hem Doğal Hem  Covid 19 Düşmanı
Longup Mentha El Ve Cilt Dezenfektanı Kullanıma Sunuldu.

Sağlık amaçlı hijyen ve sanitasyon ürünleri üretmek üzere 2013 yılı sonlarında 4 bin metrekarelik fabrikasında faaliyete geçen Dezenkon Kimya San. A.Ş. kendini sürekli yenileyerek, üretime devam ediyor. Başarılı çalışmalar yürüten Dezenkon Kimya San. A.Ş., Covid 19 Virüsüne Yüksek Etkili Doğal Dezenfektan olan LongUp Mentha El ve Cilt Dezenfektanın üretim faaliyetlerine başlayarak, kullanıma sundu.

 

Dünya ve çevrenin bizlere bir emanet olduğu fikrini benimsemiş olan şirket, bu bağlamda tüm ürünlerinde sentetik kimyasal kullanmama kararı alarak, bunun arkasında durmuş ve durmaya devam etmektedir.

 

Dezenkon Kimya San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Topbaş ürünün piyasaya sunulmasında bilim kurulumuzun özverili çalışmalarının etkili olduğunu belirterek, “ Şirketimizin Bilim Kurulu Başkanlığını yapan Prof. Dr. Gürol Emekdaş ile birlikte Prof. Dr. Nezih Hekim, Doç. Dr. Serdar Sezer, Doç. Dr. Peter Körner gibi akademisyenlerimiz yer almaktadır. Bilim kurulumuzun özverili çalışmaları doğa dostu ekolojik bir dezenfektan tasarlama başarısını göstermiştir. Bu bağlamda tasarlanan ürünümüz, bitkisel doğal yağ içerikli olup, işlevselliği bizim tarafımızdan Süper İyonize Su olarak tanımlanan ‘Yüksek Enerjili İyonize Su (YEIS)’ ile güçlendirilmiş, yüzde 100 doğal, içinde hiçbir sentetik kimyasal bulunmayan yüksek performanslı hayatı destekleyici bir ürün ortaya çıkmıştır. Gerek insan, gerekse hayvan ve bitki sağlığı ile ilgili birçok ürün günlük hayatımıza girmiş bulunmaktadır. Bu ürünler kullanıma sunulduklarında üretici firmalar tarafından yüzde 100 doğal oldukları iddiasındadırlar. Yapılan çalışmalar göstermiştir ki sağlıkla ilgili konularda destek ürünleri, biyosidal ürünler, temizlik ürünleri, kişisel hijyen ürünleri gibi çok geniş yelpazede üretilen ürünlerin formülasyonlarına bakıldığında hemen hemen tamamında diyebileceğimiz ciddi sayıda ürünün sentetik kimyasallar içerdiği görülmektedir. Bu da bu ürünleri kullanan kitlelerde yakın veya uzak vadede toksik, kanserojen vb. sağlığımızı tehdit eden tablolara yola açabilmektedir” dedi.

“Ürünümüz, tüm inorganik kirliliği kuşatarak zararsız hale getirmektir”

Mahmut Sami Topbaş ürünün organik kirliliği kuşatarak, zarar hale getirdiğini ifade ederek, “Ticari hakları şirketimizde saklı olan Süper İyonize Su mekanik, enerjik ve fiziksel yöntemlerle üretilen ürünümüz, Süper İyonize Su, yerine getirmesi gereken her bir görev için ayrı, ayrı özel olarak ayarlanmış ve optimize edilmiş olan formüllerin temelidir. Her bir ürününde yüzde 97’ye varan oranlarda yüksek kalite doğal kaynak suyu bulunur. Ana görevi, hidrokarbon kirliliğini kuşatmak, kirliliği biyolojik olarak zararsız, besleyici bir forma ve yağ asitlerine dönüştürmektir. İkincil görev olarak da tüm inorganik kirliliği kuşatmak ve zararsız hale getirmektir. Ürünümüz, LongUp Mentha El ve Cilt Dezenfektanı, son aylarda insanlık için bir kabus haline gelen Covid 19 Pandemisi’nden korunma ve mücadele etme bağlamında yeni arayışların yerini doldurma başarısını getirmiştir. Bu ürüne ilişkin tüm mikrobiyolojik etkinlik analizleri kendi laboratuvarlarımız dışında, 17025 akreditasyon sistemine sahip bağımsız laboratuvarlarda yapılarak yüksek antiviral, antibakteriyel ve antifungal özellikte olduğu belirlenerek raporlanmıştır. Buradaki en önemli husus da klasik antiviral etkinlikleri dışında ilgili laboratuvarda hücre kültüründe üretimi gerçekleştirilmiş Covid 19 virüsüne yönelik etkinlik analizinin yapılmış olmasıdır. Yapılan çalışmada birçok benzer ürünün aksine yüksek derecede etkinlik saptanmıştır. Sentetik kimyasalların kullanıcı üzerinde yapmış olduğu çeşitli olumsuz etkilerin uzaklaştırılması anlamında yeri zor doldurulacak bir ürün olarak halkımızın kullanımına sunulmuştur. Firma olarak ekolojik ürünlerin tüm canlıların ve insanlığın kullanımına sunulmak üzere tasarım ve üretim çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Halkımızın sentetik kimyasal içeren ürünlerden uzak durmalarını ve ‘Yerli Üretim’ olarak ilklere imza attığımızı, ihracat potansiyeli yüksek doğal ürünlerimizin kullanımının kendilerinin ve sevdiklerinin sağlığı için çok önemli olduğunu özellikle vurguluyoruz” diye konuştu.

Dezenkon Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gürol Emekdaş “Bilimsel ortamlarda sunularak elde edilen olumlu bulguları paylaşılmış ‘Yüksek Enerjili İyonize Suyun (YEIS)’ halkımız tarafından da bilinmesinin sağlanması için gereğini yapmak bizler için bir boyun borcudur. Önümüzdeki günlerde yeni ürünlerin temel ürünü olacak “Yüksek Enerjili İyonize Su (YEIS)” kullanımının ülke ekonomisine ‘Ekolojiden Ekonomiye’ anlayışının yaygınlaşmasıyla büyük katkılar sağlayacağını ümit ediyoruz. Başlangıçta ampirik bir şekilde kullanılmasına rağmen, ‘Yüksek Enerjili İyonize Su (YEIS)’yun çeşitli tıbbi disiplinlerde mevcut en iyi tedaviye karşı karşılaştırılabilir değerlerini araştırmak üzerine artık büyük bilimsel kanıtlar vardır: Bunlar ise şöyledir; Yara enfeksiyonunun tedavisi ve önlenmesi, Diş Sağlığı ve hastalıklarının tedavisi ve önlenmesi, Tıbbi cihaz dezenfeksiyonu/temizliği, Çevresel Mikroptan Arındırılma ve Sağlıklı dokuların özellikle Covid 19 virüsünden korunma, olarak sıralamak mümkündür.”

longup-2.jpg

longup-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.