Hemşireler Haftası

Hemşireler Haftası
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Akçay, hemşireleri ziyaret ederek onlara gül dağıttı

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Hemşireler Haftası dolayısıyla gül dağıttı.

Akçay ve beraberindeki partililer, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine gelerek hemşirelerin haftasını kutladı, onlara gül verdi.

Akçay, burada yaptığı konuşmada, sağlık sektöründe vazgeçilmeyen unsurlardan hemşirelerin zor şartlar altında sabır ve özveriyle çalışmalarının sürdürdüklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak Hemşireler Haftası'nda hemşirelerimizi görevleri başında ziyaret etmek istedik. Bakıma ihtiyacı olan insanlara büyük bir insaniyet, özveri ve sabırla hizmet eden bu gönüllü meslek grubu mensuplarımızla böyle anlamlı günlerde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşirelerimiz ve sağlık personellerimiz, hepimizin kimi zaman kendi canımızı, kimi zaman da en sevdiklerimizin ve yakınlarımızın canlarını emanet ettiğimiz nadir kişilerden. Bu nedenle bu ulvi görevi yapan kıymetli sağlık personellerimizin haftasını kutluyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.