Hentbol: 2020 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Hentbol: 2020 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri
- A Milli Takım, B Grubu'nda deplasmanda Estonya ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü- Milliler, yarın sabah Estonya'ya hareket edecek


İSTANBUL (AA) - A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda 11 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Estonya ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Milliler, hazırlıklar kapsamında Maltepe Spor Kompleksi'nde antrenman gerçekleştirdi.

Başantrenör İlker Şentürk yönetimindeki idman, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, taktik çalışmanın yapıldığı çift kale maçla sona erdi.


- Kafile yarın Estonya'ya hareket edecek


Milli takım kafilesi, yarın sabah Estonya'ya hareket edecek.

Türkiye ile Estonya arasında 11 Ocak Çarşamba günü oynanacak karşılaşma, TSİ 20.30'da başlayacak. Gruptaki ilk iki maçını Kosova ile yapan milliler, birer galibiyet ve beraberlik almıştı.

Öte yandan, deplasmanda Yunanistan ile iki hazırlık maçı oynayan kafile, olumsuz hava şartları nedeniyle bir gün gecikmeli olarak dün İstanbul'a ulaşmış, ancak yurt içi uçak seferlerinin iptal olması nedeniyle başkent Ankara'ya dönüş yapamamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.