Hentbolda puansız başlangıç

Hentbolda puansız başlangıç
Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı Süper ligin ilk haftasında deplasmanda Amasya Taşova ile karşı karşıya geldi. Mavi beyazlılar ilk yarısını 18-17 geride kapattığı mücadeleden 37-31 mağlup ayrılarak lige puansız başlangıç yaptı.

Hentbol Süper liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı ligin ilk maçında deplasmanda mücadele etti. Amasya Taşova YIBO takımı ile karşılaşan mavi beyazlılar rakibine 37-31 mağlup olarak lige puansız başlangıç yaptı.

Karşılaşmaya her iki takımda iyi başladı ve maçın ilk bölümü başa baş bir mücadeleye sahne oldu. İlk yarısı 18-17 Amasya Taşova lehine tamamlanan maçta, tecrübeli bir kadroya sahip olan ev sahibi Amasya tecrübeli oyuncuları ile ikinci yarıya damgasını vurmayı bildi. Ev sahibi takımın ataklarda bulduğu gollere karşı atakla cevap veren Selçuklu Belediyespor takımı atakları golle sonuçlandıramadı ve aradaki farkın açılmasına engel olamadı. Gol bulmakta zorlanan mavi beyazlılar karşılaşmadan 37-31 mağlup ayrıldı.

Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı antrenörü Hasan Bakar, "Süper ligin ilk maçında deplasmanda güçlü ve tecrübeli bir ekibe karşı mücadele ettik. Oyunun ilk yarısında rakibimizle başa baş bir mücadele sergiledik ve ilk yarıyı bu şekilde tamamladık. Ancak ikinci yarıda tecrübeli oyunculara sahip rakibimiz ataklarda istediği golleri bulurken, biz genç oyuncularımızla başarılı şekilde gerçekleştirdiğimiz hücumlarda isabetli şut bulmakta zorlandık. Gol bulmakta zorlanan takımımız rakibimiz karşısında mağlup oldu. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Ligin ilk maçıydı ve artık geride kaldı. Şimdi eksiklerimizi gidererek bundan sonraki maçlarda daha iyi mücadele etmek ve galip gelmek için çalışacağız." dedi.

Selçuklu Belediyespor takımında Amasya Taşova karşısında Ali Kabadayı 3, Barış Orhanlı 6, Alexander Kosyak 8, Ali Tınkır 5, Can Kartal 3 ve Muammer Taş 6 sayı ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.