"Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz" Projesi

"Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz" Projesi
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile şarkıcı Alişan, turizmci Saffet Emre Tonguç ve oyuncu Saruhan Hünel Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesini ziyaret etti

ŞANLIURFA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile şarkıcı Alişan, turizmci Saffet Emre Tonguç ve oyuncu Saruhan Hünel "Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz" projesi kapsamında Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine ziyarette bulundu.

Halfeti Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ersoy ile beraberindeki heyeti, Belediye Başkanı Şeref Albayrak konuk etti.

Düzenlenen tekne turunda Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve beraberindekilere ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtan Albayrak, turizm alanında yaptıkları çalışmaları da anlattı.

Pervin Ersoy ise Türkiye'nin her bir şehrinin başlı başına bir kültürel miras ve hazine olduğunu vurgulayarak, "Binlerce yıllık geçmişi olan bu toplumun ileri gitmesine bu gibi projelerle hep birlikte destek olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Ersoy, misafirperverliğinden dolayı Albayrak'a teşekkür etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.