Her şey son haftaya kaldı. İşte şampiyonluk ihtimalleri...

Her şey son haftaya kaldı. İşte şampiyonluk ihtimalleri...
Beşiktaş ve Galatasaray genel averaja bıraktı! İşte şampiyonluk ihtimalleri...

Süper Lig'in 41. haftası büyük heyecana sahne oldu. Şampiyonluk için çekişen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, maçlarını aynı saatte oynadı. Çok sürpriz sonuçlar ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KARAGÜMRÜK'E YENİLDİ 

Haftaya lider giren ve şampiyonluk yarışında büyük avantajı olan Beşiktaş, evinde Fatih Karagümrük'e mağlup oldu ve bütün kredisini kullandı.

FENERBAHÇE'NİN ŞANSINI MUCİZELERE BIRAKTI 

Haftaya Beşiktaş'ın iki puan arkasında 2. sırada giren Fenerbahçe de evinde Sivasspor'a yenildi ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı.

GALATASARAY ŞANSINI SON HAFTAYA TAŞIDI 

İki ezeli rakibinin arkasında haftaya giren Galatasaray ise, Denizli deplasmanında kazanıp son hafta öncesi Beşiktaş ile puan farkını eşitledi.

1- Beşiktaş: 81 puan / +44 averaj 

2- Galatasaray: 81 puan / +42 averaj 

3- Fenerbahçe: 79 puan / +30 averaj 

İKİLİ AVERAJ HESAPLARI 

Son hafta öncesi üç büyük takımın birbirleri arasındaki maçlara bakıldığında Beşiktaş ile Galatasaray, ikili averajda eşit durumda. Beşiktaş ve Galatasaray, ikili averajda Fenerbahçe'ye üstünlüğü bulunuyor.

ÜÇLÜ AVERAJ HESAPLARI 

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sezonu aynı puanda tamamlama ihtimali bulunuyor. Bu durumda aralarında yaptıkları maçlara göre Beşiktaş ve Galatasaray'ın 7'şer, Fenerbahçe'nin ise 2 puanı bulunuyor. Üçlü averajda Galatasaray ile puanı ve averajı eşit olan Beşiktaş, daha fazla gol attığı için avantajı bulunuyor.

PUAN VE AVERAJ EŞİTLENİRSE ŞAMPİYON KİM OLACAK? 

Son haftaya 2 averaj farkıyla giren Beşiktaş ve Galatasaray'ın, sezonun bitiminde averajları da eşitlenirse sezon boyunca en çok gol atan takım şampiyon olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.