Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda
Yeşil-beyazlıların teknik patronu Aykut Kocaman, her şeyin yolunda gittiğini belirtirken, hazırlık maçlarında sonuçların değil, yapılan çalışmaların ve planlananların neresinde olduklarının ve ne kadarını yapabildiklerinin önemli olduğunu söyledi.

Yeşil-beyazlıların teknik patronu Aykut Kocaman, her şeyin yolunda gittiğini belirtirken, hazırlık maçlarında sonuçların değil, yapılan çalışmaların ve planlananların neresinde olduklarının ve ne kadarını yapabildiklerinin önemli olduğunu söyledi

 

Spor Servisi

19 Temmuz’da başlayan Avusturya'daki ikinci etap kampının faydalı geçtiğini ifade eden Aykut Kocaman, “Daha çok taktik ağırlıklı antrenmanlar yaparak lig öncesi planladığımız, kafamızda olan ve sahaya yansıtmak arzusunda olduğumuz düşünceleri oyuncularımıza aşılamak istiyoruz. Geride kalan sürede yapılan çalışmalar, oyuncularımızın bu çalışmalara verdikleri tepki şimdilik her şey yolunda gidiyor. Önümüzde ligin başlaması adına 3 haftalık bir süre var. Bu eksiklerimizi görme ve onların en asgariye indirilmesi veya giderilmesi adına yeterli bir süre. Bunun gayretinde olacağız ve sezona en hazır şekilde başlamak istiyoruz” diye konuştu.

“SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL”

Avusturya kampında oynanan ve 1-1 berabere kalınan Lokomotiv Tashkent maçı ile ilgili de düşüncelerini aktaran başarılı teknik adam, “Herkesin bilmesini istiyorum. Bizim adımıza hazırlık maçları sonuçlarından ziyade kafamızdaki düşüncelerin ve planlarımızın ne kadarını sahaya yansıtabiliyoruz? Buna karşı nasıl reaksiyon gösteriyoruz? Yeterli çaba ve mücadele içerisinde miyiz? Gibi soruların sahaya olumlu yansıyıp yansımadığı adına önemli. Görüntü itibariyle oyuncu grubu olarak istediklerimizi yapma adına gösterilen gayret bizi memnun etti. Tabiki de eksikler var. Amaç maç oynayarak ve çalışarak bu eksikleri sezon başlayana kadar yapabildiğimiz kadar aşağıya çekmek” dedi.

“EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Aykut Kocaman, yeni sezondan beklentilerini ise, “Bizim öncelikli düşüncemiz her zaman ifade ettiğimiz gibi sezonu geçen yıl olduğu gibi üst grubun içerisinde bitirmek. Bunu yaparken de ne kadar üst sıra olursa bizim adımıza o kadar iyi olacak. Bahanelerin peşine hiçbir zaman sığınmadan elimizden gelenin en iyisini, en samimi şekilde yaparak bu hedefimizi tutturma adına her şeyimizi ortaya koyacağız” şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.